Køb skilte hos os – vi har både aluminiumsskilte, dørskilte i messing og aluminium, Alumark og træskilte. Se vores store udvalg herunder eller vælg i kategori menuen til venstre.


Hvilket materiale skal jeg vælge til mit nye smarte skilt?

Aluminium skilte er et letvægtsmateriale i høj kvalitet, og er derfor godt egnet til større skilte, der for eksempel skal stå udenfor. Dørskilte i messing er perfekt til udendørs brug fordi de har blank overflade, er yderst holdbare og ikke ruster i vejret.
Træskilte er det ultimative valg, hvis man ønsker at tænke miljørigtigt. Træskilte har også sin helt egen historie at fortælle, og giver et meget rustikt udtryk ud fra træets art og udseende. Træ er et solidt materiale, der er nemt at arbejde med, og det er nemt at genanvende senere.

Hvad bruger vi navneskilte til i dag?


Det kunne for eksempel være, at man har brug for at organisere sit inventar på sit værksted, garagen eller i kælderen, hvor man har kasser, skabe eller hylder med en masse forskellige ting. Så kan navneskilte være en rigtig nem måde at skabe overblik over tingene.
Navneskilte bruges også til ophæng, som de fleste af os kender, udenfor på vægge, døre eller som skilt på sin postkasse, elevator og meget mere. Her bruger vi navneskiltet til at vise, hvem der bor i opgangen, huset eller hvad de står for. Navneskilte som ophæng. Mange steder findes også de store udskiftningskilte i aluminium, hvor man ofte oplever udskiftning af navne.