Lasergaver

Vi graverer det hele i vores fysiske butik og lokaler i Næstved. Kom forbi og besøg os – eller bestil din gave online og oplev, hvad lasergravering kan gøre for dig!

Shop vores produkter

vores team


Maibritt Pedersen

Lasergravør operatøren

helena


Helena Roelsgaard

Den tekniske medhjælper

HVEM ER VI?

LaserGaver.dk består af et lille team på 2 personer – svigermor og svigerdatter, der har startet virksomhed sammen. Vi har kombineret vores styrker og egenskaber med hinanden for at kunne tilbyde noget unikt og personligt fra start til slut. Al produktion foregår i Danmark – i Herlufmagle, Næstved. Dansk design og produktion.

Vi er stolte af at kunne sige, at vi er en lille familieejet virksomhed, der selv klarer det hele lige fra at udvikle, designe, og til at lasergravere gaveartikler til private hjem. Alle vores produkter bliver unikke og anderledes, fordi det er vores private kunder, der hver især giver vores produkter et særpræg til deres hjem og deres historie.

Vi gør os umage for at tilbyde et bredt udvalg med fede detaljer og muligheden for personalisering af hvert enkelt produkt. Vi har et samarbejde med forskellige leverandører, der sikrer os en god kvalitet indenfor de materialer, vi graverer i. Vi er stolte af at samarbejde med Epiloglaser.dk, også kendt som alvoen.dk. Her får vi hovedsageligt vores træsorter, rustfrit stål og aluminium plader fra. Vi holder os ved hjælp fra alvoen.dk løbende orienteret om nye metoder for at sikre den bedste kvalitet i vores graveringer.

VI VIL VÆRE DIN FORETRUKNE SHOP

Hos LaserGaver vil vi gerne tilbyde dig de mest personlige gaver, du kan give til dem, du holder af. Vi elsker personlige gaver, som man selv kan personalisere, så det passer perfekt. Det kan være så svært at finde den rigtige gave. Særligt til ham eller hende, der har alt. Derfor har vi hos LaserGaver samlet de bedste og mest personlige gaver til dig – så kan du selv bestemme teksten eller uploade et billede, der for jer er noget helt særligt. Det er meget bedre end endnu en blomst eller flaske rødvin og et gavekort. Det bliver en gave, som de vil kigge på hver dag og blive mindet om, at du elsker dem og tænker på dem. Det kan også være et minde om en tid, der var nemmere, eller et særligt øjeblik, der ændrede deres eller jeres liv for altid. Vi lasergraverer billedet og/eller teksten i produktet, så det har en lang holdbarhed og ser rigtig smukt ud.

 

Vi graverer på både glas, træ og enkelte metaller. Så forevig jeres øjeblikke i dag – se vores store udvalg af lasergraverede produkter.

Andre produkter

Tommestok med navn

DKK159,00
Tilbud

Alle produkter

Julekugle

DKK89,00
Vis
Ikke på lager
DKK289,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
DKK65,00

 

Lad os hjælpe dig

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave – eller med at skrive den helt perfekte tekst til dig. Find inspiration fra vores populære varer eller lav en special forespørgsel, hvis du ikke kan finde det, du ønsker.