Se vores flotte udvalg af glas med tekst og billede herunder

Tilbud

Alle produkter

Julekugle

Original price was: kr.109,00.Current price is: kr.89,00.
Tilbud
Original price was: kr.319,00.Current price is: kr.269,00.
Tilbud
Original price was: kr.219,00.Current price is: kr.189,00.
Tilbud
Original price was: kr.89,00.Current price is: kr.59,00.
Tilbud

Andre produkter

Opbevaringsglas

Original price was: kr.189,00.Current price is: kr.179,00.
Tilbud
Original price was: kr.239,00.Current price is: kr.229,00.
Tilbud
Original price was: kr.89,00.Current price is: kr.59,00.
Tilbud
Original price was: kr.319,00.Current price is: kr.269,00.
Tilbud
Vis
Ikke på lager
Original price was: kr.259,00.Current price is: kr.229,00.
Tilbud

Glas

Ølkrus

Original price was: kr.289,00.Current price is: kr.239,00.

Køb et glas med tekst eller billede til dig selv eller en, du holder af. Du vælger selv tekst og billede; vi graverer glasset for dig med det bedst mulige resultat. Vinglas, vandglas eller ølglas med tekst og billede kan være den helt perfekte gave til barnedåben, bryllupsdagen, fødselsdagen, juleaften eller nytårsaften som værtindegave eller gave til ham eller hende, der har alt. Han eller hun har helt sikkert ikke et graveret rødvinsglas. Vores lasermaskine graverer på glasset med smukke detaljer og skaber et unikt produkt til dig.

Glas med billede og tekst er altid en populær gave

Et glas med tekst eller billede er en personlig gave, du kan give til den ven eller veninde, du altid har problemer med at finde den rigtige gave til. Vi kender det alle sammen - han eller hun køber det, hun/han har brug for, når hun/han har brug for det. Der er ingen ønskeliste eller også nåede du ikke at reservere en af gaverne på "ønskelisten". Derfor kan et glas være den helt oplagte mulighed for at give en personlig gave, der virkelig fortæller modtageren, at du har tænkt over din gave, og at du holder af personen. Et glas med billede kunne også være den sjoveste overraskelse til bedsteforældrene, der ikke ser deres børnebørn særlig tit. Det kunne også være den sødeste Mors dags gave, eller Fars dag. Hvad end du har brug for en gave til fødselsdag, mærkedage eller julegaver, så har vi et udvalg af lækre produkter, hvor du selv bestemmer tekst og billede. Det eneste, du skal gøre er, at uploade billedet, eller skrive den tekst, du ønsker, så graverer vi på glasset.

Mangler i et anderledes bordkort?

graveret drikkeglas med navne og brug dem som bordkort. I dag er det vigtigt at skille sig ud - og du kan nemt lave nogle anderledes bordkort ved at få graveret navn på drikkeglas eller vinglas. Så giver du også dine gæster en mulighed for at tage et minde med hjem fra den skønne højtidelighed - jeres fælles minde foreviget med smuk og elegant gravering. Det kunne også være en smuk ekstra detalje til brylluppet med navnet på brud og brudgom på alle vinglas på bordene. Du kan også vælge en af vores andre produkter i glas, hvis du ønsker lidt anderledes dekoration i dit hjem. Det kunne være en smuk vase med billede og tekst eller en vandkaraffel til, når du har gæster. Vi har udvalgt alle vores produkter i høj kvalitet og sikret os det flotteste resultat ved gravering ved at afprøve mange forskellige typer glas. Har du dit eget glas, som du ønsker graveret, kan du altid kontakte os for en uforpligtende pris.